.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Купон с игри за възрастни

| преди 7 години
386678.jpg
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Не, не е това, което си мислите. Макар че и то вариант. Предлагаме ви три игри, които ще забавляват всички, независимо от възрастта им.

Ако си мислите, че игрите са само за децата, знайте че изпускате потенциала на истинско, неподправено и чудесно забавление. Нищо не може да се сравни с вечер, в която възрастни хора играят игри, които ангажират умовете им, състезават се и междувременно си пийват коктейлчета или каквото предпочитат (в зависимост от баланса жени-мъже обикновено, може и да е основно твърд алкохол). Освен това така се ангажират всички и никой няма шанс да се почувства изолиран от останалите – всички участват. Ето и нашите четири предложения за игри за големи:

Две истини и една лъжа

Това е перфектната игра за начало на партито, защото започва още преди да са пристигнали всички. Всеки гост казва три факта за себе си – две истини и една лъжа. Могат да са супероригинални или напълно банални. След това останалите започват да предполагат кое е лъжата и накрая онзи, който има най-много попадения (тоест познал е най-много лъжи), печели. Освен, че е забавно, всеки може да пробва актьорските си способности – ще се издаде ли, докато казва лъжата?

Тълковен речник

В тази игра печелят онези, които са добри с думите или поне в тяхното дефиниране. Вземете речник и се редувайте кой ще избира дума. Другите играчи пишат своето обяснение за значението й, а после всички „творби” се четат на глас заедно с реалното, което фигурира в речника. Печели онзи, който е най-близо до „истината” и чието тълкувание е харесало най-много на останалите. Това се определя чрез гласуване, в което участват играчите.

Морж

Тази игра си е състезание, при това доста забавно. Двойки играчи избират категория и след това да противопоставят два „предмета” от нея едно срещу друго. Например, ако категорията е „най-добрата зърнена закуска” – единият играч трябва да изтъкне предимствата на избраната от него марка, докато другият защитава друга. Трети играч е в ролята ан съдия и решава кой е успял да се аргументира по-добре.

Известни личности

За тази игра ще ви трябват лепящи се листчета и химикалка. Преди да започнете - уточнете правилата - реални исторически личности ли ще са или пък може и да се включват литературни/ филмови герои... Всеки пише на въпросното листче коя личност е избрал да "е" този до него и му лепва името на челото - всички виждат какво пише и кой е той за тази игра, освен надписаният. Той пък измисля личност за човека до него и така всички се изреждат - най-удобно е в кръг. След това с въпроси тип "Жена ли съм", "Спортист ли съм" и т.н. трябва да установи кой е. Докато му отговарят с "Да" продължава да пита, но ако получи "Не", на ред е следващият. Печели онзи, който пръв познае какво пише на челото му.

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?