Гримьорът на Кристина Агилера се съмнява, че певицата ще съумее да запази хубавата си и гладка кожа, защото обича да прекалява с гримирането.

Скот Барнс, който също се грижи и за грима на Дженифър Лопес и Ким Кардашиян в “The Voice”, казва, че е негова идеята Кристина да пробва по-семпла визия, но не е сигурен колко дълго певицата ще остане с нея.

„Кристина не искаше да променя нищо, но понякога прекаленото определено е прекалено. Пропускам автобронзанта и промених малко обичайния й вид, запазвайки основния й имидж. Тя има наистина скъп глас и исках външността й да го показва. Беше забавно да си поиграя с грима й, но накрая тя се влюби в резултата! Въпреки това тя е много наясно с начина, по който иска да изглежда.”, каза гримьорът.

Агилера и преди е признавала, че й е трудно да се придържа към един и същи стил, защото бързо се отегчава. „Харесва ми да се освежавам и да ми е интересно. Преди всичко съм артист. Идвам от света на видеклиповете и турнетата – обичам театралността. Затова понякога можете да ме видите с елегантна шапка, друг път – абсолютно небрежна.”

Ние пък смятаме, че Кристина доста се е позапуснала и се чудим кога ли ще се върне дивата, която помним от началото на кариерата й?