Двамата се скараха, след като Кристен изневери на Робърт с режисьора на „Снежанка и Ловецът” - Рупърт Сандърс. Сега пък героите от тийн киноманията официално се сдобриха. Точно нареме, за да минат по червения килим за премирата на финалния „Здрач” идния месец. Миналата седмица Стивън Колбърт туитна своя анализ на тази история „Робърт Патинсън и Кристен Стюарт отново заедно! Уау, толкова близо до премиерата на новия им филм. Какъв късмет!

Наистина. Историята на холивудските забивки е пълна с примери за двойки, които се събират или поне пускат слухове за връзки помежду им, в удобни за кариерите им моменти.

Тейлър Суифт и Джейк Гиленхал

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Тази любовна история много вероятно си беше пълна измислица, твърдят от abc.news.com. Двойката се „събра”, когато Тейлър тъкмо пускаше новия си албум, а Джейк тъкмо беше снимал последния си филм (Love and Other Drugs). Но през януари 2011 неколкоседмичната им връзка приключи – според слуховете романтичните им отношения са били нещо повече от срещи за кафе, но всъщност никой от двамата така и не потвърди или отрече, че наистина е имало нещо по-така. 

Дженифър Анистън и Жерар Бътлър

Снимка: Splash/ Guliver Photos

  През 2010 на промоцията на “The Bounty Hunter” Бътлър сложи ръката си на кръста на Анистън, докато двамата позираха за фотографите в Париж. Не помогна особено и че Анистън беше определяла Бътлър като „най-добрият”. За часове анонимни източници започнаха да споменават, че са виждали двамата да се прегръщат и целуват на круиз… но „връзката” им така и не беше потвърдена. 

Джесика Симпсън и Били Корган
Снимка: Splash/ Guliver Photos


През декември 2009г., точно преди певицата й баща й да пуснат сериала по VH1 “Цената на красотата”, плъзнаха слухове за връзка между Джесика Симпсън и фронтемна на Smashing Pumpkins Били Корган. Тя е руса, той плешив. Тя е поп-певица, той прави тъмен алтернативен рок. Само в рамките на месец, Симпсън туитна за потенциален съвместен проект. Снимаха ги заедно, а източник се изказа анонимно, че „двамата започват да се опознават”. След това, веднага след като Джесика влезе в устите на хората, „двойката” се стопи във въздуха.