Да възстанови формата си след раждане не е нещо, което занимава ума на Кристен Бел. След като посрещна първото си дете – дъщеричката й Линкълн от годеника й Дакс Шепърд през март тази година, 33-годишната „Вероника Марс” се фокусира върху отглеждането на малката и необходимия баланс, за да се върне на работа.

За септемврийския брой на списание Redbook актрисата споделя:

„Отказвам да се тревожа за нещо, което не мога да променя. Вижте, аз съм като всяка друга жена. Тази еволюирала глупост е моята мантра: Не е нещо, в което вярвам по природа. Трябваше да загърбя притесненията за това как изглеждам или колко тежа, защото това е просто част от изживяването да имаш бебе. Аз не съм жена, която определя себестойността и самочувствието си на базата на размера рокля, който носи.”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Като дебютантка в майчинството Кристен твърди, че има по-важни неща, върху които да се фокусира. Три месеца след като малката Линкълн се появява на бял свят, русокоската започва снимки за предстоящата кино лента „Вероника Марс”.

„Все още искам кариера. Линкълн винаги ще бъде номер едно в живота ми, но мисля, че ако скъсаш въжето на обсебването от дадена тема, можеш да бъдеш добър и в работата и в семейството си.”

Снимка: Redbook, Facebook

Актрисата признава, че понякога е много трудно в емоционален план да се откъснеш от детето си: „Дори не мога да погледна снимките й днес, защото сърцето ми се къса. Почвам да се чудя какво ли си мисли тя за майка си, сигурно нещо като: „Къде ли е русото момиче с големите гърди?”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos