Един от най-успешните български модели в света – Кристина Милева, се завърна в България за ексклузивна фотосесия в списание GRAZIA. Това е първата модна изява у нас от години на Криси, която дефилира само зад граница за марки като Dior, Ellie Saab, Guess, Roccobarocco,  John Richmond, MaxMara и Philipp Plein. За трети път на корицата на най-успешното женско списание Криси впечатлява с красотата си и разказва за дефилетата, любовта и бъдещите си планове.

Рокля, цялата обсипана с диаманти е най-скъпата дреха, която красавицата е разходила на модния подиум. "Веднъж закривах ревю на Elie Saab с една булчинска рокля, която струваше около 50 000 евро. Роклята имаше голям воал, който се оплете и се скъса“, разказва с усмивка момичето за рисковете на професията. Поддържането на перфектна форма е едно от предизвикателствата на моделството. За последната си изява на Модната седмица в Ню Йорк, Криси е трябвало да ходи по 10 километра на ден и да яде само една салата, за да свали 6 килограма.


И макар рядко да поема ангажименти за ревюта в страната ни, Криси обича да се прибира у нас с приятеля си – модния фотограф Симоне Фалчета. „През лятото съм обещала да го заведа на Българското Черноморие. Тук много му харесва. Учи български. В началото знаеше да казва само кюфте, кебапче и котенце.“ Двамата влюбени ще прекарат част от ваканцията си на Лозенец, а след това и по на юг към девствената част на черноморието ни.

България обаче не е сред бъдещите планове за професионална реализация на Криси.  „Харесвам страната ни и ми липсва, но е много трудно да се развиваш тук в областите, към които съм се насочила“, споделя момичето от корицата на юлската GRAZIA. „Тази година трябва да завърша специалност интериорен дизайн. Искам да се развивам в тази насока, но в чужбина.“, разкрива намеренията си Криси Милева.