Също както Алиса попада в страната на чудесата, така и красивата Натали Трифонова ще се озове в един необятен свят – този на гейминг индустрията. Зрителите ще видят водещата на bTV съвсем скоро в новото й амплоа – като лице на предаването „Геймър“, което стартира в ефира на bTV Action на 5 февруари 2022 г. от 17:00 часа.

Със създаването на подобни иновативни формати за българския ефир bTV Media Group доказва за пореден път, че се стреми да отговори на търсенето на потребителите и да създава ново и оригинално съдържание за ефир, според най-актуалните тенденции.

Снимка: bTV Media Group

Както подсказва името на предаването, в него ще се обсъждат новини от гейминг индустрията. Ревюта на различни игри ще правят експерти в бранша и, разбира се, няма да липсват и hands-on game play или просто демонстрации на игри. Освен забавленията – Натали и гостите й ще разискват и сериозни теми.

Снимка: Евгений Милов

В първия епизод на предаването „Геймър“ на 5 февруари 2022 г. от 17:00 ч. по bTV Action Натали Трифонова ще посрещне в студиото не кой да е, а Слави Панайотов, по-известен като Слави от The Clashers. Двамата ще коментират защо Световната здравна организация наскоро е включила пристрастяването към компютърните игри в списъка на заболяванията. Слави дава примери от първа ръка как човек може да е геймър без да е пристрастен. Споделя съвети как зрителите могат да постигнат това и на какви признаци трябва да обръщат внимание. Oсвен в сериозните теми, Натали и Слави ще премерят сили във VR дуел в играта за виртуална реалност „Beat Saber“, а кой ще победи - зрителите ще видят в съботния следобед по bTV Action.

Снимка: bTV Media Group

Видео игрите вече не са забавление само за децата. Геймингът отдавна е сериозна индустрия, в която се потапят все повече и повече хора. Защото игрите са не просто бягство от ежедневието, но и добро средство за разтоварване от стреса, както и истинско забавление във виртуален свят, в който играчът може да бъде когото си поиска.