Месеци наред слуховете около бременността на Марая Кери не секваха. Явно на певицата й е писнало да се спекулира с тази тема, защото най-накрая призна – бременна е!

„Да, бременни сме. Вярно е.”, заяви 41-годишната Марая вчера в интервю за сутрешното The Today Show – едно от най-популярните предавания в САЩ. „Изминахме дълъг път, за да стигнем до тук. Беше ми трудно, защото се опитвах да запазя поне частица от личния си живот в тайна.”

Ник Кенън - 30-годишният съпруг на певицата, също се включи в интервюто, за да разкаже за тази „крайно емоционална” по неговите думи новина. Видимо развълнуван, той добави: „Детето е най-големият дар на тази земя.”

Кери отказа да разкрие посочената за раждането дата, като каза само, че още е много рано и че самото очакване на бебето я изпълва с щастие. Тя обаче сподели за първи път, че преди 2 години е преживяла спонтанен аборт. Кенън, който винаги е бил опора за по-лабилната Марая, разказа, че тя се е справила много добре с тази тъжна случка, която е направила връзката им още по-силна.

Новината няма да изненада тези, които са следили макар и сдържаните изказвания на двойката през последните месеци по отношение на бременност и бебета. Слуховете тръгнаха, след като съпрузите споменаха, че желаят да имат дете. От там нататък нямаше как да се скрие, че наедрялата Марая буквално цъфти и от ден на ден става все по-усмихната.

През август звездата разпали духовете, след като се появи в Бразилия, облечена в рокля за бременни. Тогава тя побърза да потуши избухналата истерия, като обясни, че е суеверна, когато става въпрос за бременност и ще сподели с всички новината, когато е действителност.

Само няколко дни след това Ник изпадна в словоизлияние за майчинския инстинкт на съпругата си пред списание People”. Досега обаче двойката не беше признавала, че скоро ще посрещнат в дома си нов член на семейството.

След като новината се разпространи, феновете искат да знаят какъв ще е полът на детето. Кери и Кенън не искат да разкриват все още тази подробност, но е много вероятно любовта на музикалната дива към обзавеждането да издаде тайната. Все пак мама Марая ще иска да декорира най-красивата стая за бъдещата си рожба.