Очила „Котешко” око
Явно котешкото ще диктува цялата мода за пролетния сезон. Както ви съобщихме вече опушеният черен грим в стил „котешки” очи ще е изключително актуален. Към него прибавяме и най-важният аксесоар за завършен външен вид - очилата.
С настъпването на топлото време, скоро всяка от нас ще се огледа и за нови аксесоари. За тази пролет дизайнерите са се спрели на очила във формата на котешко око, вдъхновени от 50-те и 60-те години на миналия век.

Котешки токчета
Още един „котешки” аксесоар и също от миналия век, ще е топ тенденция през тази година: токчетата. Котешките обувки са изключително удобни, тъй като са с ниско токче. Могат да се носят почти във всички случаи, когато решите да изглеждате малко по-ретро. Отпред за заострени, а токчето е тънко.

Колан-портмоне
Предлагаме ви и още един моден аксесоар, с който със сигурност ще бъдете в крак. От незапомнени времена коланът е на мода. За пролетно-летния сезон дизайнерите ни го предлагат в съчетание с прикрепено портмоне. При създаването на подобни дизайни на колани е съобразен изключително натоварения график на съвременната жена. По този начин тя ще има достъп по всяка време до най-личните си и нужни вещи.