.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Космат януари" – месецът на позитивното отношение към женското тяло

LadyZone.bg | преди 22 седмици
космат януари
Снимка: Instagram

Този януари не е нито Dry January, който отбелязва края на празненствата и алкохола около Коледа и Нова година, нито Veganuary, с който да дадете ново начало на годината, като станете веган. Новото движение, което набира голяма подкрепа в социалните мрежи и се отнася изцяло до това как жената възприема себе си и своята естествена природа, се казва JanuHairy или „Космат януари“. 

Januhairy насърчава дамите да не премахват естественото окосмяване по тялото си и всичко това е с благотворителна цел. 21-годишната Лаура Джаксън е основателката на движението, която споделя, че идеята й има голям отзвук и много жени от цял свят искат да се включат в предизвикателството.

Лаура е студентка трета година в Ексетърския университет във Великобритания. „Отгледала“ космите си за участие в представление.

„Макар че се чувствах по-свободна и уверена в себе си, много хора около мен не разбираха и не бяха съгласни с това да не се бръсна. Осъзнах, че ни е нужно още много, за да успеем да възприемаме другите около нас.“

JanuHairy стартира в началото на декември и в момента жени от Англия, САЩ, Канада, Германия, Русия, Испания и от целия свят са част от движението „Космат януари“.

 

Бихте ли се включили в предизвикателството "Космат януари"?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Отслабнахте ли вече за морето?