.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Конкурс "Обичам го, не го обичам..."

| преди 6 години
Конкурс Обичам го, не го обичам...
<em><strong>Снимка: Thinkstock/Guliver Photos</strong></em>
Разкажете защо обичате своя мъж или защо вече не го обичате, защо обичате или не обичате празника Св. Валентин/Трифон Зарезан

Омръзна ли ви навсякъде да четете и слушате, че е започнал Месецът на любовта и виното? И така да е, големият февруари - с неговите цели 29 дни, е факт. И като се започне от 1 февруари, когато отбелязваме Трифон Зарезан, минем през 2 февруари – Петльовден, и стигнем чак до 14 – Свети Валентин или Празник на виното (по избор) ще има да се лее любов и вино…

По този повод ние ви предизвикваме с новия си конкурс „Обичам го, не го обичам…” Във форума на LadyZone създадохме специална тема, в която ви да ни разкажете защо обичате своя мъж или защо вече не го обичате.
Но не мислете, че сме забравили тези, които нямат любим мъж до себе си. Ако сте от тях, споделете ни защо обичате или не обичате празника Св. Валентин/Трифон Зарезан.

Публикувайте своите истории там до 29 февруари. Ние ще изберем най-добрите итории сътответно в категориите:

Най-емоционална история
Най-забавна история
Най-поучителна история

За победителите, както винаги, ще има награди. Така че бъдете активни - пишете, споделяйте, коментирайте.

Нека всички се порадваме на сърдечните ви мигове, на споделената любов, да потъгуваме заедно за разбитите сърца, да се поучим от грешките на другите, да пийнем по чаша (две-три-четири) вино, да се опием от сладки думи и алкохол!

Последвайте линка, за да ви отведе към темата във форума

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
С какво спите?