Днес си имаме двама специални рожденици – нашия автор, консултант по здравословно хранене Галина Толкингтън и малчугана на нашата читателка MarietaR, който става на една годинка.

Галя вярва, че всеки може да бъде по-здрав, да се храни по-добре, да почива по-качествено, да бъде по-щастлив, независимо в каква фаза от живота си се намира. Щом вярва в това, няма как то да не й се случи. Пожелаваме й изцяло да реализира своите таланти, да намери всички ключове към ненадмините наслади от живота и не на последно място успех на най-новата й книга - ‘’Забравени селски гозби за градски хора’’.

Всички полезни съвети на Галя, екзотичните и непознати храни, с които ни запознава, и упражненията, които ни предлага, може да прочетете тук.

Едногодишният малчуган на мама MarietaR обаче все още си няма собствена рубрика при нас. Затова ще ви запознаем с него така, както ни го е представила тя в няколко коментара, оставени в Дневникът на една майка.

„За мисия „Хранене” ни е необходима течаща вода, руло кухненска хартия и цялата посуда за забавление – фунии, цедки, капачки от буркани и т. н. Трябва „НЕЩО” да се държи в ръка, докато продължава това „скучно” хранене и колкото по-силен шум произвежда, докато се удря по таблата – толкова по-добре. А колкото до шаренията, най-цветното ни изпълнение беше, когато малкият издърпа рязко лъжицата с доматена крем супа, при което съдържанието й полетя към облегалката на столчето, последва облягане назад и завъртане на главата на всички страни, почесване по челото, разтъркване на очите и резултатът бебе с рижа коса и оранжева маска.

Досега усмирително въздействие са оказвали рекламите по btv и прогнозите за времето на Станислава и Христина. Утре синът ми става на 1 година и по този случай го научихме да показва как ще духа свещичката. Незнайно защо любимият му момент да демонстрира наученото е по време на хранене - когато мама доближи пълната лъжица до устните му, следва дълбоко поемане на въздух и издухване на съдържанието й.”

Ние от LadyZone пожелаваме на малкия много сили и здраве, за да издуха не само свещичките на тортата си, не само пюрето от лъжицата си, но и всички трудности, с които ще го сблъска животът. А мама да се радва на жизнерадостните цветове и форми, които малкият успява да сътвори, докато се храни.

Честит рожден ден!

Не забравяйте, че по случай нашия рожден ден, на участващите в нашите конкурси скоро ще раздадем големи награди - бижута от Swarovski, лични хороскопи, изготвени от Алена... и други изненади.