1.Принца, „Снежанка и седемте джуджета”
Вашият приятел, за разлика от другите, не се чувства застрашен от миналите ви връзки. Той е привлечен от вашия оптимизъм, дори когато той граничи с наивността. Кара ви да се чувствате обожавана и има навика да ви поставя на пиедестал.

Снимка: flickr.com

 

2.Принц Чаровен, „Пепеляшка”
Той обича домашния уют, романтиката и е леко старомоден. Този мъж не се заглежда непрекъснато след други жени и е верен до последно. Вашият приятел е много доверчив и вярата му във вас е много силна. От време на време е пасивен и рядко поема инициативата.

 

Снимка: flickr.com

Ако Фройд беше разказал Пепеляшка >>

 

3.Принц Филип, „Спящата красавица”
Преди да тръгне с вас той е бил малко самолюбив. От малък е бил привилегирован и обича да показва това. Когато е бил по-млад, е манипулирал хората и е свикнал да му бъде угаждано. От време на време обича да играе ролята на сладък хетеросексуален мъж, за да получи това, което иска. Въпреки че е преодолял своя егоизъм – понякога се връща към старите си номера.

 

Снимка: flickr.com

10 прояви у партньора, които заслужават черна точка>>

 

4.Принц Ерик, „Малката русалка”
Този тип мъже предпочитат здравословното хранене, тичането сутрин, излетите е планината. Той е инициативен, обича да ви изненадва и води на различни мероприятия. Ако не бяхте с него, сега щяхте лежите на дивана и да скучаете с някой сериал.

 

Снимка: flickr.com

Падналите принцеси от приказките >>

 

5.Звяра, „Красавицата и звяра”
Той е сладък и чаровен, стига да поиска. Обича да ви кара да се усмихвате и да ви угажда. Трудно успява да се сближи с приятелите ви и не се чувства на място на шумни места и партита. Доста е сдържан в емоциите си. Въпреки че е малко асоциален, той е много проницателен и винаги държи на думата си.

 

Снимка: flickr.com

 

6.Аладин, „Аладин и вълшебната лампа”
Този мъж е имал трудно детство, преминал е през много препятствия и е работил много по-усилено от всеки друг, когото сте срещали. Семейството и разбирателството са много важни за него. Любовта му е силна, постоянна и винаги можете да разчитате на подкрепата му.

 

Снимка: flickr.com

Принцеси в минало време >>

 

7.Лий Шенг, „Мулан”
Той е сериозен, със силна индивидуалност и уверен в успеха си. Не е лесно да го убедите в нещо, дори то да е да стане от компютъра за 5 минути, да си починете в неделя следобед или да отидете на дълга почивка. Доста трудно се доверява и разкрива напълно, но след като ви допусне до себе си ще разберете, че е невероятен мъж.

 

Снимка: flickr.com

 

8.Джон Смит, „Покахонтас”
Обича екстремните изживявания и адреналина. Сред любимите му спортове са бънджи скоковете, рафтинг и скалното катерене. Колкото екстремен е в живота, толкова обича експериментите и в любовта. С него едва ли ще ви някога скучно. Понякога се притеснявате, че той е с вас, само защото сте различна от другите момичета, с които се е срещал и бързо можете да му омръзнете.

 

Снимка: flickr.com

5 сигнала, че той ви използва >>

 

9.Флин Райдър, „Рапунцел и разбойникът”
Вашият приятел винаги е център на вниманието, обича купоните и новите запознанства. С лекота печели хората около себе си. Обича да се занимава с изкуство и музика. Може да бъде прекрасен комедиант. На моменти е егоист и доста самовлюбен. Обича да ви прави шеги с вас на публични места и може да бъде доста несъобразителен и груб.

 

Снимка: flickr.com

Принцесата на Люксембрург разчупи всички стереотипи за булка >>

 

10.Херкулес, „Херкулес”
Той може да не е най-умният мъж, когото сте срещали, но е лоялен, честен и открит във взаимоотношенията си. Обича да ви защитава и да ви подкрепя във всеки един момент. Вашият приятел често посещава фитнес залите, но не е обича да се перчи с мускулите си.