Ето ги и тях - звездните двойки на 2011 година, които се осмелиха да кажат "Да". Някои от тях се женят за n-ти път, други за първи, но скоро се разделят, а трети просто изживяват вълшебството да се вречеш на някого за цял живот.

Шаная Туейн и Фредерик Тибо - 1 януари

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Канадската кънтри изпълнителка Шаная Туейн сключи брак със своя годеник Фредерик Тибо навръх Нова Година – точно на 1 януари. Сватбата се състоя в Пуерто Рико на фона на залеза и в интимна обстановка, като гостите бяха едва 40-ина.

Рийз Уидърспуун и Джим Тот - 26 март

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Рийз Уидърспуун и холивудският агент Джим Тот си казаха "Да” на церемония в тесен кръг в ранчото на актрисата в Калифорния на 26 март тази година. Булката беше облечена в рокля на Моник Люлие. Гостите наброяваха 140.

Лиан Раймс и Еди Сибриан - 22 април

Снимка: Splash/Guliver Photos
През април месец се омъжи и певицата Лиан Раймс за актьора Еди Сибриан. Церемонията била скромна, а гостите – отбрани. Събитието се състоя в Малибу, а самата Лиан носеше рокля на Reem Acra.

Принц Уилям и Катрин Мидълтън - 29 април

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
На 29 април се състоя най-широко отразената сватба на годината – тази между принц Уилям и Катрин Мидълтън. И не за друго, но бракосъчетанието беше дългоочаквано за кралството. На събитието присъстваха подбрани гости и въпреки това те бяха почти две хиляди. Роклята на младоженката беше изискан ръчно правен модел от наследничката на Александър Маккуин – Сара Бъртън.

Меган Фокс и Браян Остин Грийн - 24 юни

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
На 24 юни Меган Фокс и актьорът Браян Остин Грийн се врекоха един на друг на тайна церемония на плажа. И къде мислите се състояла сватбата – в елитния хотел „Четири сезона” на Хаваите.

Кейт Мос и Джеймс Хинс - 1 юли

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
С красива винтидж рокля на Джон Галиан брак сключи и Кейт Мос. Церемонията се състоя на 1 юли в малка църква в селцето Саутроп, Англия. Избраникът е китаристът на групата The Kills Джейми Хинс, с който се запознават през 2007 година.

Принц Албърт и Шарлийн Уитсток - 2 юли

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Това е втората дълго чакана сватба за 2011 година. Принцът на Монако сключи брак с бившата олимпийска шампионка по плуване Шарлийн Уитсток точно на 2 юли. Роклята на принцесата беше специално ушита за събитието от Джорджо Армани.

Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис - 20 август

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

В разгара на лятото (20 август) „да” си казаха и риалити звездата Ким Кардашиян и баскетболистът Крис Хъмфрис . Приказната церемония се състоя в Монтесито, Калифорния. За съжаление бракът им не продължи дълго – двамата се разделиха няколко седмици по-късно.

София Копола и Томас Марс - 27 август

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Дъщерята на легендарния режисьор и сценарист Франсис Форд Копола – София Копола също надяна брачната халка. На 27 август тя изрече заветните две думички на вокала на бандата Phoenix – Томас Марс в Италия.

Моли Симс и Скот Стъбър - 24 септември

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Американската актриса Моли Симс и един от успешните продуценти в Холивуд Скот Стъбър се врекоха един на друг на 24 септември 2011 година на скромна церемония в долината Напа, Калифорния. Булката бе облечена в разкошна сватбена рокля на Marchesa.

Робин Уилямс и Сюзан Шнайдер

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Актьорът Робин Уилямс мина под венчилото за трети път. Избраницата е графичният дизайнер Сюзан Шнайдер. Мястото е луксозен хотел в долината Напа, Калифорния, а датата - 23 октомври