.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кой е най-силният ви учебен предмет според зодията

LadyZone.bg | преди 2 години
зодия
Снимка: Thinkstock
Пет са зодиите отличници в точните науки

Представителите на различни зодии имат своите силни и слаби страни в учебните занятия, и предмети. Предстои нова учебна година. Разберете къде да очаквате шестици и къде ви дебнат слабите оценки.

Овен
Литература
Овните са силни в думите. Обичат да пишат и така да изразяват богатия си вътрешен свят. Като цяло лесно се справят с всички социални науки, но литературата е тяхната стихия.

Телец
Математика
Точността, присъща за Телците предопределя тяхната сила в точните науки. Те обичат цифрите и логиката. Аналитичният им ум е най-добрият им помощник, когато трябва бързо да решат дори и най-заплетените задачи. Друг предмет, в който лесно изкарват шестици, е биологията.

Близнаци
Информатика и компютърни технологии
Близнаците се раздвояват между желанието им да научат нещо ново и страстта им към безцелното пилеене на свободното време. Като цяло те харесват тези училищни предмети, които имат конкретно приложение в ежедневието. Точно затова особено много им допадат информатиката и компютърните технологии. С всеки следващ ден те ще ги прилагат под формата на графичен дизайн или програмиране.

Рак
Биология
Като представител на фауната, Раците имат логичното предпочитание към природните науки. Биологията е предметът, по който без много учене ще успяват да изкарват отлични оценки. Тази тяхна сила може да ги поведе за в бъдеще по пътя на медицината.

Лъв
Труд и творчество
Лъвът има уникалната способност да създава от нищо нещо. Владее работата с ръце и изобретяването на различни неща до съвършенство. Има богато въображение, което му позволява да измисля иновативни проекти, и сръчни ръце, с които лесно ги реализира. Може както да направи прецизен чертеж, така и да пише красиво.

Дева
Музика
Девите имат добри музикални слух и вкус, които оформят сами. Може да пеят фалшиво, но се справят добре с нотите, свиренето на различни инструменти, познаването на музикални стилове и т.н.

С какво спите?