Изобщо не е нужно да прекарваме дългогодишните си приятелства през цедката на зодиите, но понякога това може да ни помогне да опознаем по-добре човека, на който разчитаме, обичаме и помагаме. А и той също нас.

Овен
Най-успешни и дълги приятелства овните завръзват с рибите, които са способни да разберат и най-дълбоките им интимни дилеми.

Телец
Когато телецът иска развлечения с хубава музика и приятна компания, лъвът е този, който ще му осигури това. Чрез лъва телците могат да се запознаят и с бъдещи делови партньори.

 

 

Близнаци
Близнаците най-добре биха се забавлявали в компанията на скорпионите. Те са подходящи и чудесни приятели за път, когато искате да избягате от наторавения офис и емоционалните катаклизми.

 

 

 

Рак
Раците се чувстват максимално отпуснати и себе си в компанията на телци.

 

Лъв
Най-добрият приятел на лъва е овенът, на когото не е нужно особено много да се обяснявате как се чувствате. Той ви разбира и само с жестове.

 

 

 Дева
Най-добрите преживявания от партите и възможност за нови чудесни запознанства девите имат с раците.

 

Везни
За забава или за приятелски разговор, най-подходящите приятели за везните са близнаците.

 

 

 

Скорпион
Най-добрите приятели на скорпионите могат да бъдат представители от зодиака със същия зодиакален знак, защото биха ги разбрали най-добре какво чувстват в определен момент.

 

Стрелец
Стрелците откриват в лицето на рибите добри другари, наслаждавайки се заедно на прекрасни ястия, хубаво вино и в търсене на истината.

 

 

Козирог
Разбирания и общи интереси козирозите най-често споделят с девите. Те са личности, които еднакво силно споделят една и съща страст към нещо, което почти означава, че козирозите могат да намерят своята сродна душа в лицето на девите.

 

Водолей
Социалният живот на водолея не би бил възможен, без лъва, особено този, който никога не спи и обича нощния живот.

Риби
Всички забави за рибите започват и завършват с добрите им приятели стрелците.