Нали си спомняте за Валерия Лукянова, която толкова много искала да прилича на Барби, че един ден наистина заприличала до толкова, че чак не ни се вярва…

Justin Jedlica пък е мъжкият вариант на куклата и така любимият на Барби вече си има своята реална половинка. Той толкова искал да прилича на Кен, че се подложил на цели 90 пластични операции, за да постигне визията и физиката на красивата мъжка кукла.

Justin Jedlica е на 32 години и живее в Ню Йорк. И да, мускулите, които виждате на снимките не са следствие на изтощаващи и неуморни тренировки във фитнеса. В интервю за американската телевизия АВС той дори заявява, че тренировките всъщност не са му любими – „те не са никак забавни”.

Вместо това тялото на Justin е „напомпано” изцяло със силикон, включително скулите, бицепсите и трицепсите. А младият ентусиаст споделя, че „това е съвсем малка цена, която плащам за перфектното тяло.”

Истинската цена на всички 90 пластични операции на Justin е на стойност 100 хиляди долара, похарчени за период от 10 години – времето, което му отнема, за да се преобрази в куклата Кен.

„Обичам да се преобразявам, и колкото по-странна е операцията, толкова по-добре.”

Justin споделя още, че бил отличен ученик и се справял добре в училище, но бил обсебен от мисълта, че носът му е наистина огромен. Когато решава да се оперира за първи път, той променя първо именно формата на носа си. В момента обонятелният му орган е претърпял цели 5 хирургически намеси и Justin признава, че е съвсем близо до това, което иска.

Какво смятате вие за обсебването, че не сме достатъчно красиви?