Благодарим за стотиците верни отговори, които оставихте като коментар под нашата питанка на коя дата (ден, месец, година) се роди нашата и ваша рожба – женският сайт на bTV, ladyzone.bg? Както и подозирахме, той не успя да ви затрудни особено много, за което искрено се радваме...


Да, на 5 ноември 2010 година проплакахме за първи път, пуснахме първата статия, започнахме да събираме първите си фенове и въобще се появихме на бял свят!

В регламента бяхме обявили, че общо 10 от вас - 5 жени и 5 мъже, ще спечелят пълен астрологичен хороскоп от Алена. Ето и кои печеливши ще се радват на наградата:

Жени
Снежана Кирова
Rumi Borisova
Биляна Устрелска
Todorka Kostadinova
te0d0ra_ivanovа

Мъже
gerasum
j_enev
Румен Попов
Erdun Salimov
Vladimir Georgiev

Очакваме спечелилите да изпратят на електронната ни поща [email protected] трите си имена, дата, час и място на раждане, както и валиден имейл. Ако някои от тях вече имат изготвен астрологичен хороскоп от Алена, се надяваме да споделят с нас, за да може да изтеглим други печеливши, които нямат такъв!

Спечелилите нямат право да разменят своята награда с някой друг - т.е. да искат хороскопът от Алена да бъде изготвен за някой друг, а не за тях самите!