.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Клонираните кучета на Барбара Стрейзънд посетиха гроба на майка си

LadyZone.bg | преди 19 седмици
Кучетата на Барбара Стрейзънд
Снимка: Instagram

Някои хора приемат много трудно загубата на домашните си любимци, но когато имаш достатъчно пари, няма нужда да се разделяш с тях напълно. През 2018 години, след като научила, че наближава краят на любимото ѝ куче Саманта от породата Котон де Тулеар, Барбара Стрейзънд решила да му подари втори живот, като го клонирала не веднъж, а два пъти.

Бях много съкрушена от загубата на моята любима Саманта, след 14 години прекарани с нея. Исках по някакъв начин да остане с мен и реших, че ще мога по-лесно да приема смъртта ѝ, ако някаква част от нея остане жива.

В САЩ клонирането на домашни любимци набира все по-голяма популярност сред хората, които могат да си позволят да отделят 50 000 долара (само 25 000 за котка), за да клонират кучето си. Според специалистите, които се занимават с тази процедура, „клонираните животни са като еднояйчни близнаци на оригиналното, които просто са родени на по-късна дата“.
Именно в една от тези клиники за клониране Барбара Стрейзънд е завела Саманта, за да бъде взета тъкан с ДНК от бузите и стомаха ѝ, малко преди смъртта на животното през 2018 година.

 

 

Двете клонирани кучета са кръстени Мис Вайълет и Мис Скарлет и по всичко приличат на покойната Саманта. Актрисата ги отглежда заедно с Фани - третото си куче от същата порода.

 

 

Вчера Барбара Стрейзънд публикува нова снимка на трите кучета в Инстаграм, този път на гроба на покойната Саманта – майката на клонираните кучета.

Барбара Стрейзънд ~ Мога да съставя цяла книга с обещанията, които мъжете са ми давали в леглотоДнес американската актриса и певица навършва 77 години

Организацията за защита на животните ПЕТА се обяви срещу набиращата все по-голяма популярност практика сред звездите да се клонират кучетата: „Всички искаме домашните ни любимци да живеят вечно, пише в сайта им, но клонирането не постига това. Появява се едно ново и различно куче, което просто има същите черти като първоначалното. Макар и направено с добри намерения, клонирането не е честно спрямо кучетата.“
Според ПЕТА, клонирането само ще увеличи броя на животните, които умират в приютите за безпризорни кучета.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?