Ставането рано сутрин не винаги е лесно, особено в края на седмицата. Нина Добрев, която винаги изглежда в перфектна форма, споделя нейната тайна за перфектен старт на деня. Ето няколко съвета от звездата, за да изглеждате свежи всеки ден:

1.Актрисата никога не се излежава и не отлага ставането. След като алармата ви звънне не се бавете, съветва Нина. Звездата от „Дневниците на вампира” споделя, че става рано сутрин, за да се има достатъчно време да се приготви за излизане и да не изглежда подпухнала и недоспала.

Снимка: JLP

2.Малко побутване няма да навреди. Сутрин повикът на кофеин е много силен, споделя актрисата. Добрев разчита на сутрешното кафе, но не би отказала и чаша зелен чай. Любима напитка й е зелен чай с малко мляко.

Нина Добрев с ново гадже >>

3.Друг съвет на Нина Добрев е да се грижите за тялото си. На ваканции винаги се предпазвайте от слънцето и се мажете със слънцезащитни продукти. Слънцето състарява кожата, а и с изгаряне на кожата човек едва ли би могъл да се наслади на почивката си.

Снимка: JLP

4.Освен физическото здраве е важно и душевното състояние. „Просто бъдете щастливи” – казва Добрев. Щастието според нея е най-добрият начин да изглеждате свежи всяка сутрин.
Зад кадър - последната фотосесия на Нина Добрев >>