Ким Кардашиян най-сетне заговори за малката Норт Уест! 33 дена след като в медицинския център Cedars-Sinai в Лос Анджелис Ким роди дъщеря си от Кание Уест, реалити звездата коментира темата за майчинството:

„Последните седмици бяха изпълнени с най-вълнуващите преживявания в живота ми. Наслаждавам се на времето, в което мога напълно да се отдам на майчинството и да прекарват времето си вкъщи със семейството. Чета всичките ви съобщения и искам да благодаря за милите ви думи и добрите ви пожелания. Това означава много за мен. Благословена съм да имам подкрепата на семейството и на феновете си в този красив период.” 

Медицински център Cedars-Sinai, Лос Анджелис, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Въпреки че Ким посети няколко семейни събирания, неопитната майка все още не се е показвала публично след раждането на 15 юни, 2013 г.

Дългогодишната й приятелка Робин Антин коментира за Us Weekly: „Бебето е много красиво. Ким непрекъснато ми обяснява колко е забавно да бъдеш майка. Двамата с Кание са истински щастливи.”

Родена 5 седмици по-рано от предвиденото малката Норт (2,25 кг), на която казват на галено Нори, успя да трансформира пословично нарцистичния си баща – 36-годишния рапър Кание: „Той е по-активен, отколкото някой би предположил. Харесва му да е баща и много подкрепя Ким.” 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos