След бурно ухажване и непрестанен интерес от страна на медиите, Ким Кардашиян най-после сключи брак с баскетболиста Крис Хъмфрис.

30-годишната риалити звезда е една от най-високоплатените в бранша, като приходите й за 2010 се оценяват на 6 милиона долара.

Тя се омъжи за 26-годишния Хъмфрис на церемония в южна Калифорния, съобщи нейната говорителка. Списание "People" откупи изключителните права върху сватбата, която ще се излъчи и като специален репортаж през октомври по телевизия "E!".

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Кардашиян започна да се среща с Хъмфрис в края на 2010, а през май той й предложи брак, като подкрепи предложението с диамантен пръстен от 20,5 карата. Оттогава подготовката за сватбата е постоянна тема за медиите. Сред поканените на сватбата 440 гости са звездите от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория и актрисата Линдзи Лоън. Ким е носила рокля в цвят слонова кост с дантели, създадена от Вера Уонг, съобщава "People", цитиран от БГНЕС.

По-рано стана известно, че е искала торта за рождения си ден в същия стил като тази на сватбата на британския принц Уилям и Кейт Мидълтън. Това е втората й сватба, след като брака й с музикалния продуцент Деймън Томас приключи с развод през 2004.