Колко привлекателно е дупето на Ким Кардашиян? Много! Най-вече, защото манията за кльощави задници не е завладяла известната американска риалити звезда. Нея не, но нейното гадже по всичко изглежда, че да.

Рап изпълнителят Кание Уест поиска от приятелката си да отслабне и да придобие фигурата на Бионсе.

Преди известно любимата на Джей Зи трябваше да отслабне с 10 килограма за 2 седмици, за да се доближи максимално до външния вид на своята героиня във филма „Dream Girls“. Тайната се криеше в т.нар. с „лимонадена диета“. В основата й се крие отбягването на твърди храни. Пият се от 6 до 12 чаши вода, смесени с прясно изцеден лимонов сок, кленов сироп и лют червен пипер.


Точно тази диета иска за гаджето си и Кание Уест:

Той предлага Ким да свали десет килограма с мотива, че с Бионсе имат сходна структура на тялото и нейната диета ще направи тялото на Ким като на супермодел с помощта на лимонов сок, кленов сироп и лют червен пипер.”, споделя близък на двойката източник пред американското издание на OK!.

По-интересно обаче е защо Кание иска Ким да отслабне?


Рапърът иска Ким да стане лице на неговата марка дрехи. За тази цел обаче риалити звездата ще трябва да загуби част от даденостите, благодарение, на които всъщност тя стана известна…

Дали Кание и Ким ще се разберат за диетите, отслабването и модата – само времето ще покаже!