Какво е редно да постигнем на всяка цена преди да навършим 30?

#Да живеем самостоятелно
Рано или късно напускането на бащиния дом е редно да се случи. Да, това е голяма крачка в живота на всяка една от нас, но чувството на удовлетворение е неописуемо след като я направим. В един или друг момент всяка една от нас има нужда от лично пространство където не само да се чувства у дома, но и себе си.

#Да си намерим работа в сферата, която харесваме
Няма нищо по-удовлетворяващо от това да се развива в сфера, която ни носи радост и успехи. Мечтите са просто мечти ако не работим над тяхното осъществяване. Малки или големи – всички те заслужават да се реализират. Когато работим това, което обичаме – не броим часовете до края на работния ден, защото професията е целият ни живот. Харесваме това, което правим и в крайна сметка го правим за себе си – в името на своята себереализация.

#Да си отворим спестовен влог и редовно да заделяме част от редовните си приходи
Много е важно да си осигуряваме финансова стабилност, работейки изкарваме месечни доходи, които ни позволяват да си гарантираме един определен стандарт на живот. Да, но тези средства трябва да ни служат да си гарантираме и едно сигурно, по-добро бъдеще.

#Да се установим за известно време в чужда държава
Светът е същевременно голям и малък, разнообразен и еднакъв, но установяването в чужда държава имам много добри страни – научаваме повече за друга култура, запознаваме с нови и интересни хора, упражняваме чужд език и не на последно място обогатяваме себе си.

#Да открием себе си
Това може би е най-голямото предизвикателство за всяка една от нас, но колкото по-рано успеем, толкова по-добре. Когато намерим себе си, животът сякаш е по-приятен, спокоен, освободен.