Поздравите, които някои от нашите звезди споделиха със своите фенове в социалните мрежи Facebook и Twitter, са много сърдечни и истински. Благодарим им за тези откровения и им пожелаваме весел и изпълнен с позитивни емоции празник!

Емануела
(на снимката горе)

Честит празник, скъпи дами. Бъдете като розата красиви и при нужда толкова бодливи. Честит празник и на най-любящата майка на света - моята.

 

Николета Лозанова

Николета с дъщеря си Никол, снимка: Фейсбук


Честит 8-ми март на всички дами и най-вече на тези, които са дали живот! Горда съм с това, че влизам и в двете графи и освен че познавам и прилагам тайните на женствеността, съм и щастлива и обичана майка на прекрасната Никол! Пожелавам го на цялата нежна половина от човечеството, нека не забравяме, че именно ние сме слабостта на силния пол!
 

Алисия

Алисия с любимите си мъже, снимка: Фейсбук


Честит 8-ми март на всички дами и майки! Бъдете здрави, обичани и щастливи и не забравяйте, че да си жена е чест и предизвикателство! Макар празникът да е само веднъж годишно, ние заслужаваме внимание и уважение всеки ден, за да имаме сили и стимул да бъдем упора и вдъхновение на нашите любими мъже и деца!