Представете си, че фирмата ви празнува годишнина от създаването. Естествено на партито са поканени всички служители – респективно – всички зодии. Някои ще дойдат задължително, други ще се чудят, а трети вече са готови с тоалета. Вижте кой как ще реагира в забавния текст.

Овен: Да си проверя графика: фитнес, ядене, среща с Иван, пазаруване, среща с Юлия – добре, в 8 пристигам. Дори и да закъснея, всички ще забележат моето пристигане.

Телец: Ще има ядене. Вероятно и вечните приказки на фирмените партите. Скоро ще ми се приспи.


Близнаци: Фирмено парти! Уау... обожавам събития. Трябва да си направя... Умирам от вълнение, трябва да отида навреме...

Рак: Отново възможност за среща с прекрасни хора. Ще взема и приятеля/приятелката си, за да я запозная с всички във фирмата.

Лъв: Моля се само да има достатъчно светлина, за да се види тоалетът ми в целия му блясък...

Дева: Как ли са организирали събитието? Предполагам, че само аз ще отида навреме. Ако е разхвърляно и мръсно, като на предишните фирмени събитие, ще се прибера набързо...


Везни: Да отида или да не отида? Сега трябва да мисля и какво да облека... Нямам какво да облека! А каква музика ще пускат там?

Скорпион: Охо, тази вечер съм на лов. Ако не ми се отвори парашутът, скорпион да не съм.

Стрелец: Йеее, купон и забава. Дано новите колеги от юридическия отдел дойдат, за да се опознаем по-добре.

Козирог: Харесвам такива събития, защото са ползотворни за бизнеса. Ще си взема и куфарчето, а, и повече визитки – може да са поканени някои наши партньори. Ще си облека костюм, въпреки че казаха, че партито ще е неофициално.


Водолей: Пак ли трябва да ходя на тези „задължителни” сбирки... Ако нещо не ми хареса, си тръгвам.

Риби: Ами, добре, ще отида. Не искам да разочаровам никого, въпреки че повече би ми харесало да си почина у дома след тежкия работен ден.