.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво се случва, когато всички зодии са поканени на фирмено парти

kafepauza.mk | преди 4 години
фирмено парти
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Някои ще дойдат задължително, други ще се чудят, а трети вече са готови с тоалета...

Представете си, че фирмата ви празнува годишнина от създаването. Естествено на партито са поканени всички служители – респективно – всички зодии. Някои ще дойдат задължително, други ще се чудят, а трети вече са готови с тоалета. Вижте кой как ще реагира в забавния текст.

Овен: Да си проверя графика: фитнес, ядене, среща с Иван, пазаруване, среща с Юлия – добре, в 8 пристигам. Дори и да закъснея, всички ще забележат моето пристигане.

Телец: Ще има ядене. Вероятно и вечните приказки на фирмените партите. Скоро ще ми се приспи.

Какво се случва, когато всички зодии тръгнат на мореВижте кой как би реагирал според своя характер в различните ситуации


Близнаци: Фирмено парти! Уау... обожавам събития. Трябва да си направя... Умирам от вълнение, трябва да отида навреме...

Рак: Отново възможност за среща с прекрасни хора. Ще взема и приятеля/приятелката си, за да я запозная с всички във фирмата.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви са целите ви за 2019 година?