.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво (не) можем да откраднем от хотела

Евгений Милов | преди 36 седмици
хотел
Снимка: iStock
Списък на предметите, които можем да вземем без угризения

Повечето хора се изкушават да си пъхнат нещо в куфара "за спомен" от хотелския престой, включително безплатните чехли или симпатичните миниатюрни тоалетни принадлежности.

Но докато за шампоаните, сапуните и прочее дреболии хотелският персонал не гледа строго, какво всъщност се случва, ако откраднем нещо по-голямо от хотела - като хавлия за баня, пухкава възглавница или халат? 

хотел
Снимка: iStock

Има предмети, които можем спокойно можете да отнесете с багажа си от хотелите, без много-много да го мислите  след това, но има и неща, заради чиято липса можете да получите неудобно телефонно обаждане от рецепцията впоследствие…

Вижте списък на нещата, които (не) можете да си вземете без угризения, защото липсата на някои брандирани продукти е полезна за имиджа на хотела, но и нанася загуби. Вижте какво казват специaлистите пред британския "Sun".

Тоалетни принадлежности (шампоан, крем, душ гел) - ДА

Чехли - ДА

Канцеларски материали (химикалки, тефтери) - ДА

Халати, къпри - НЕ

Възглавници - НЕ

Мини бар - НЕ

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?