Не искате да влизате в конфликт с половинката или близък човек? Достатъчно е да знаете коя зодия е. Ние пък ще ви кажем какво ги ядосва най-лесно и бързо.

Овен
Овните обикновено се ядосват на всекидневни дреболии като огромни задръствания и дългата опашка в супермаркета. Ако искате да са спокойни, винаги избирайте обходни маршрурти и се нареждайте на каса, на която няма много хора. Бързо се палят, но и бързо се успокояват.

Телец
Телците се нервират лесно от липсата на секс, лошия вкус на другите хора за облекло, както и недобрите им обноски и поведение. Ако искате да не ги ядосвате и ако сте тяхната половинка, то се уверете, че често получават ласки от ваша страна. Друго, което може да ги изкара извън кожата им е несигурното им финансово положение.

 

Близнаци
Тези представители на зодиака не търпят арогантни хора, както и песимистични личности с ограничени възгледи, а също и такива, които нямат чувство за хумор. За да съжителствате с тях спокойно, усмихвайте се и се шегувайте по-често. Не обичат и да ги прекъсват, когато говорят.

 

Рак
Раците са в състояние да се ядосат на дребни неща като това да са гладни, да им е прекалено студено или топло, или дрехите, с които са облечени да са им изключително неудобни. Не харесват и се нервират от хорската несправедливост и неблагодарност. Дразнят се, когато някой не уважи тяхното мнение. С тях трябва да сте търпеливи и да имате принципи, за да е наред всичко в отношенията ви.

 

Лъв
Лъвовете се нервират лесно от дебелокожието на хората, когато им е прекалено горещо по време на работа, както и липсата на пари за луксозни вещи и излизания. Дразнят ги и моментите, когато те излизат по-неспособни от някой друг. За да не дразните лъва, също се заредете с търпение и му правете скъпи подаръци от време на време.

 

Дева
Девите ги дразни бъркотията, закъсненията, когато някой не им вдигне телефона, хора, които постоянно се оплакват и когато някой друг плаща сметката. Защото са последователни, не обичат и някой в последния момент да им промени графика за деня. За да сте на чисто с тях, гледайте да подреждате след себе си, да бъдете точни и да спазвате обещанията си.

 

Везни
Везните се ядосват лесно, когато някой се обръща или отнася към тях с неуважение. Ако са ви близки, никога не си позволявайте да го правите. Изслушвайте ги. Другото, което може да ги изкара извън кожата им е външният им вид в случаите, в които не се харесват – някаква малка и дребна подробност (като бримка на чорапогащника) може да ги побърка.

 

Скорпион
Скорпионите държат на честните хора и чистите сметки. Не обичат, когато някой вземе нещо от тях, за да го ползва и след това не го връща. Също се ядосват и не понасят хора, които заговорничат зад гърба им и разпространяват лъжи за тях. Ако искате да сте добри приятели или партньори със скорпиона, бъдете искрени.

 

Стрелец
Стрелците лесно могат да се нервират особено, когато някой ги лъже и се опитва да контролира живота им. Свободолюбивата им природа също не търпи седенето вкъщи пред компютъра и невъзможността да се насладят на хобито си. Ако обичате стрлец или той е ваш добър приятел, изненадвайте го с екстремни подаръци и винаги казвайте истината.

 

Козирог
Козирозите не обичат хора, които харчат прекалено много пари за глуспости, както и неподходящото според ситуацията поведение на хората. Не се интересуват толкова от мнението на околните, но истински се ядосват, когато някой близък не им вярва. За да бъдете с козирог и всичко да тече по мед и масло, трябва да имате принципи и да им се доверявате.

 

Водолей
Водолеите са своенравни, така че излизат извън кожата си, когато трябва да се държат така, както някой им е казал, че трябва, а не както искат те самите. Не харесват да им правят забележки за облеклото. Нервират се особено много, когато партньорът им или блозък човек ги вбеси. Давайте по-полека с тези представители на зодиака.

 

Риби
Рибите не обичат сарказъм и провокации. Също се ядосват, когато техният труд остава незабелязан или бива неглижиран. Излизат извън кожата си, когато трябва да обикалят дълго в търсене на свободно място за паркиране.