Какво издава любимото ни цвете за истинската ни същност?! 

Роза
Тези от нас, които харесват розите са авантюристи по душа. За вас различните култури и традиции ви вълнуват и изпълват с положителна енергия.

С всеки следващ сезон желанието ви да откривате нови хоризонти е все по-силно

Божур
Няма друго цвете на тази земя, което да символизира така добре женската ви същност. Вие сте изтънчени и обръщате внимание на всеки един детайл в името на хармонията и красотата.

В България се срещат три вида божур: розов, червен и теснолистен – предвид разпространението му по света, любители на това красиво цвете се чувстват добре където и да се намират.

Магнолия е цвете, което цъфти в началото на месец Май. Тези от нас, които са любители на изящните му цветове и форми са истински естети.

Дами, вие сте грациозни и със силен характер - също както любимото ви цвете.

 

Люляк
Романтични по душа, тези от нас, които харесват цветовете на пролетното цвете са привърженици на естествената красота и традициите.

За вас няма нищо по-хубаво от това да се наслаждавате на непринудения ход на живота.

Орхидея
Дами, вие сте обаятелни и загадъчни в очите на околните. В интерес на истината, това им харесва, защото всяка следваща среща с тях им издава още малко за вашата красива същност.

Привлечени от екзотичното ви излъчване, хората са готови да ви последват навсякъде.

Лале
Дами, вие сте неотразими! Еклектичната ви натура напомня за многобройните видове лалета.

Богата ви и цвета същност е магнит за заобикалящите ви хора. Привлекателна и красива, вие разкрасявате обстановката, където и да сте.

Лилия
Известна също като „Крем”, това цвете е символ на женската и майчина сили. Дамите, чието любимо цвете е лилия са грижовни и добри към своите близки и приятели.

За тях е много важно семейството да бъде сплотено и след неговите членове да цари хармония и радост.