"Какво да му подаря, та той си има всичко!?" Този въпрос често вгорчава празничните дни, в които усмихнато обикаляме магазините, в търсене на подаръци. Решение винаги има. Предлагаме ви няколко нестандартни варианта , с уклон към окултното и мистиката. 

Снимка на аурата

Снимката на аурата е любопитен подарък за мнозина. Все пак това не е нещо, към което можем просто да обърнем телефона си и да направим селфи. Снимката на аурата може да покаже различни особености на човека, да обясни негови странности в характера, както и да му покаже какви дейности биха съответствали на натюрела му, така че да се чувства хармонична и завършена лисност. Найобщо, картината на аурата дава възможност на даден човек за себепознание и самоусъвършенстване. Снимка на аурата се прави със специална техника. Важно е да се знае, че тя е отражение на действителността към момента на снимане и цвета и интензитета на аурата могат да се променят, в зависимост от влиянието на различни фактори.

Фън шуй огледало
Най-общо Фън шуй е философия за влиянието на вещите в зависимост от тяхната подредба, посока и т.н. Вдлъбнатото Ба Гуа огледало се използва за защита на дома и офиса. Заради специфичната си форма, се счита, че този модел поглъща негативната енергия. Тези огледала се поставят на входната врата. Това осигурява защита на дома, за да не навлиза отрицателната енергия в него. Поставено на друго място, може да донесе лош късмет.

Гледане на карти Таро >>

Гледане на карти Таро
Животът често ни сблъсква с кризисни ситуации, любовни драми, моменти с много напрежение, дилеми, в които е много важно какво решение ще вземем. Тогава често имаме нужда от чужд съвет, от лек тласък, за да реагираме правилно. За много от въпросите може да се потърси отговор в предсказанията на картите Таро. Сесия с гадаене с тези карти може да даде малко светлина в тунела на съмненията.

Снимка: Thinkstock

Групова регресия
Груповата регресия е връщане към минал живот, заедно с други хора. Мистичното преживяване може да ви отведе в минало, което не помните, и да ви даде отговори за сегашно ваше състояние, липса на късмет, любов, страхове, отговори на различни въпроси и т.н. Груповата регресия не се извършва, заради често срещаната мнителност на хората към индивидуалния подход в този тип събитие. Самата техника е вид медитация, която обикновено продължава около 30 минути. Всеки участник затваря очи (може да постави и маска за сън) и се отпуска, следвайки гласа на водещия регресията. 

Годишен хороскоп
Годишният хороскоп се изгражда на базата на основни данни за човека – имена, дата и час на раждане, пол и т.н. Той може да даде много информация както за миналот, така и за бъдещето. Професионално изготвените годишни хороскопи вклюват детайлна информация за предстоящата година в областта на здравете, късмета, любовта, духовното развитие и т.н.