Коледната приказка не би била същата без купищата подаръци, които подготвяме за любимите си хора. В желанието си да ги зарадваме и изненадаме, прекарваме дълго време във внимателно избиране на подходящия подарък. „Активни потребители" ви разкрива част от списъка на белобрадия старец с интересни предложения за коледни изненади.

Подаръци за всички от сърце

В коледния дух винаги е подходящо да изберете красива и стилна коледна украса, ароматни свещи или аранжирана кошница пълна с лакомства и бутилка луксозно шампанско или вино.

Събуди сръчното в теб – подари чудеса за Коледа>>

За хората, чиито вкус познавате добре, можете да изберете ефектни аксесоари и бижута, скъп парфюм или техника. За дамите са подходящи ароматни и СПА подаръци, кутия за бижута или стилно дамско огледало. Ако търсите подарък за домакиня, в магазините можете да намерите голямо разнообразие от коледни сервизи за хранене, книги с уникални коледни рецепти, различни фигурки и форми за сладкиши, забавни готварски престилки и ръкохватки с коледни мотиви. За мъжете интересни подаръци са многофункционални ножове, визитници, джобни бутилки, закачливи подаръци, като игри с алкохол, лула или висококачествена пура. За тези, които харесват по-практични подаръци, са подходящи ваучери за покупки или годишен абонамент за списание.

  • Игнажден – важно е кой ще влезе пръв в дома ви
  • Игнажденски колачета
  • Кои заболявания можем да провокираме от преяждане
  • Честита Нова Година!
  • Танците - част от Новогодишния празник
  • Баницата разточи и късмет от LadyZone вземи
  • 5 щури места за посрещане на Новата година
  • 4 златни правилата за новогодишния грим
  • Разтоварване след празничните трапези
  • Щастливият сезон на детските подаръци – част 2

 

Идеи за специални хора

 

Ако искате подаръкът ви да бъде с по-сантиментална стойност, може да направите нещо сами, като например диск с компилация от любими песни, колаж със снимки, личен календар с отбелязани най-важните дати за съответния човек, украсен с рисунки и снимки, коледен чорап с изписано име и дребни подаръчета в него или специално изработена чаша. Можете да направите кутия с 365 листчета в нея, на които сте написали нещо специално за всеки ден от новата година - мъдри мисли, крилати фрази, пожелания или просто едно нарисувано усмихнато човече. Това със сигурност ще носи положителни емоции на притежателя си всяка сутрин.

100 коледни подаръка за Него и Нея>>

Подарък, който със сигурност би бил голяма изненада и запомнящ се за дълго време, е ваучер за екстремно приключение - скок с бънджи, каране на сърф, летене с парапланер, скачане с парашут или просто един курс по нещо, което би харесало на човека, за когото е предназначен. Друго приятно изживяване, което можете да подарите, е екскурзия или СПА почивка с релаксиращи процедури. Ако нямате време за тези неща, може да подарите билет за концерт на любим изпълнител, театър или опера.

 

Подаръци със стил

 

Трудно се избира стилен и оригинален подарък, особено за хора, които не познаваме добре или изглежда, че си имат всичко.

Какво да подарим на мъж, който има всичко?>>

Добро решение в такива моменти са колекционерските подаръци - класически литературни произведения, подвързани специално за човека, колекция от интересни атласи и енциклопедии, антики и старинни вещи, картини, реставрирани стари снимки, луксозни комплекти за различни игри - шах, табла, зарове, домино, голф и т.н.

Новогодишните подаръци, които ще харесат на всяка жена>>

Подходящи бизнес подаръци са луксозни бележници и писалки, метални щипки за пари, визитник, аксесоари за вино - копмлект с пособия за отваряне и затваряне на вино, кожена или дървена кутия за вино, глобус бар или красива статуетка. За пушачите може да изберете стилна табакера, запалка, лула или аксесоари за пури.

 

Подаръци за най-малките

 

За децата Коледата е най-вълшебният празник. Те са тези, които най-много се вълнуват от получените подаръци и е най-лесно да зарадвате. Типичните подаръци за децата са куклите, конструкторите, различните видове играчки и пълните торбички с лакомства. Други интересни предложения са пособия за рисуване и моделиране, пъзели, комикси, комплекти от типа „Направи си сам" и комплекти за фокуси.

Най-странните подаръци, които може да получите на Коледа>>

Бъдете внимателни, когато избирате играчки за децата. На страницата на „Активни потребители" можете да прочетете повече за това как да изберете безопасни детски играчки.

Подаряване

Много е важно да опаковате подаръка си красиво и да го сложите под празничната елха. Добавете към него картичка с хубаво пожелание и го подарете с усмивка и от сърце.

7 идеи как да опаковаме коледните подаръци>>