Анджелина Джоли и Брад Пит


Анджелина и Брад се срещат за първи път по време на снимките на „Мистър и Мисис Смит” през 2003 година. По това време Пит е женен за Дженифър Анистън и отрича да се е влюбил в Джоли. Актрисата от „Приятели” подава молба за развод през март 2005 година, а 10 месеца по-късно Бранджелина обявяват, че очакват първото си дете.

Правилата в живота на Анджелина Джоли>>

Том Брейди и Жизел Бюндхен
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Първата среща между двамата била уредена от приятели на Том, които му казали, че познават женската версия на него самия. По-късно и самата Жизел потвърждава, че Брейди й е казал, че е намерил женската версия на себе си в мое лице.”
 

Ким Кардашиян и Кание Уест


Двамата се запознават преди повече от година и половина, а заслуга за това има телевизионният водещ Джими Кимел. Миналата година самата Ким благодари на водещия и продуцентите на предаването за това, че са станали причина тя да срещне своята половинка в живота.

Кание Уест: Ким ме обича, без да иска парите ми>>

Джей Зи и Бионсе

Въпреки че най-влиятелната двойка в шоубизнеса в момента никога не е обяснявала за първата си среща, се знае, че 18-годишната Бионсе, тогава все още вокалистка на Дестънис Чайлд, се запознала с рапъра, докато записвала сингъла “I Got That" с изпълнителката Еймил. По това време тя имала договор със звукозаписната компания на Джей Зи, така че всичко започнало като бизнес.

Още по-красивата Бионсе без грим>>

Виктория и Дейвид Бекъм


Дейвид и Виктория се запознали по време на благотворителен футболен мач през 1997 година. След време футболистът обяснил пред медиите, че след като видял Пош Спайс в музикалното видео към песента “Say You’ll Be There”, си казал „Това е момичето за мен и ще направя всичко, за да го спечеля. Тя е моят идеал за перфектност. Знаех, че, ако тя ме иска, двамата ще бъдем заедно завинаги”.

Най-здравите бракове в Холивуд и техните тайни за успех>>

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Джейда се запознава с Уил, когато е само на 19 години по време на прослушванията за сериала „Свежият принцът от Бел Еър”, който прави известен Уил Смит. Тогава не се случва нищо значимо, но години по-късно двамата излизат на вечеря, по време на която Джейда осъзнава, че младият принц се е превърнал в отговорен мъж. Започнали да се ухажват взаимно и приятелството им прераснало във връзка, а по-късно и в брак.
 

Бен Афлек и Дженифър Гарнър


Двамата известни актьори се срещат за първи път през 2001 по време на снимките на „Пърл Харбър”. Пеперудите в корема не прелетели, докато работата не преплела пътищата им отново, благодарение на филма „Daredevil” през 2003. Тогава Афлек все още е с Дженифър Лопес, а днес, 10 години по-късно с Дженифър вече имат и три деца.


Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Певецът и актрисата се запознават чрез общи приятели. Самият Джъстин обяснява, че нямало нищо звездно по време на първата им среща. Просто си говорили. След това Тимбърлейк взел телефонния й номер от общ приятел, обядил се на Джесика и я поканил на среща. Тя се съгласила, както можем да се досетим.

12 неща, които не знаете за Джъстин Тимбърлейк>>

Дженифър Анистън и Джъстин Теру


Докато светът все още чака сватбата им да се случи, ние ще си припомим как двамата се запознаха. Досещате се, че актьорите най-често се срещат на снимачната площадка. При Джен и Джъстин няма нищо необичайно и първият път се случва през 2007 година по време на филма „Тропическа буря”. Той обаче не ги събира заедно като двойка, а това се случва 3 години след това. В момента двамата са сгодени.

15 малко познати факта за „Приятели”>>

Елън Дедженерис и Порша де Роси

Известната телевизионна водеща среща половинката си актрисата Порша де Роси през 2004 година по време на фотосесия. Прес 2008 година двете първо се сгодяват, а след това правят и сватба.

Размисли от Елън Дедженерис>>