.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как пони рецидивист саботира лятната почивка на кралица Елизабет II

LadyZone.bg | преди 32 седмици
кралица елизабет
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Всеизвестен факт е, че кралица Елизабет е голям любител на животните. Самата тя има много кучета и често е заснемана как язди коне.

Този път обаче тя беше принудена да запуши нос при пристигането си за лятната си почивка в Шотландия, когато понито Круахан VI се облекчава по голяма нужда точно когато монархът минава покрай животното.

кралица елизабет
Снимка: Instagram

Нейно Величество била посрещната от гвардейци от кралския шотландски полк заедно с талисмана им – сладкото  тригодишно пони, което като че тъкмо кралицата е чакало, за да свърши голямата „работа“. Минавайки покрай чифтокопитното Елизабет била принудена да запуши нос. В следващия момент тя проявила силно чувство за хумор с усмивка на лице и с думите „Ето ново двайсет“.

Оказва се, че понито Круахан е рецидивист. Миналата година при посрещането на кралицата то се опитало да изяде букета й, а тя била принудена да скрие цветята зад гърба си.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?