.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как изглежда топ 10 на българските знаменитости?

LadyZone.bg | преди 6 години
Димитър Бербатов
Снимка: facebook
Димитър Бербатов оглави топ 70 на българските звезди

Димитър Бербатов, най-добрият български футболист в последното десетилетие, оглави първата класация на Forbes за български знаменитости - Forbes Топ 70. Ето кой влиза в първата десетка:

1. Димитър Бербатов
2. Влади Ампов - Графа
3. Слави Трифонов
4. Григор Димитров
5. Мария Илиева
6. Ники Кънчев
7. Любо Нейков
8. Миро
9. Христо Стоичков
10. Лили Иванова

Според критериите на Forbes в звездната класация попадат: спортисти, музиканти, ТВ водещи и продуценти, актьори и режисьори, модели и артисти.

Forbes Топ 70 на българските знаменитости следва методологията на американското издание и измерва периода 25.08.2012 до 25.08.2013 г. Критериите, по които е направено подреждането са: успехи в областта, в която се изявяват; участие в проекти, различни от основната дейност - като благотворителност и други обществени каузи; честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи.

Бербатов застана начело на класацията с успехите си на терена и активностите на фондацията му. Той също така е и българинът с най-много последователи във Facebook.
Пълният списък на Forbes Топ 70 на българските знаменитости ще откриете в новия брой на списанието.


 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?