Куноичи е женският вариант на черните нинджи. Били обучавани да прелъстяват и да манипулират с цел получаване на информация. Научавали се да използват отрови и различни скрити оръжия, владеели добре и бойните изкуства. Използвайки  психологически атаки и манипулации на съзнанието, куноичи не само се доближават до врага, но и не оставят никаква следа от своето присъствие.

И така как да станем една щастлива куноичи. Със забавно намигване.

Не лейте сълзи за щяло и нещяло
Да се разплаче и да изглежда тъжна и немощна е трик, която всяка уважаваща себе си куноичи овладява до перфекционизъм. На всеки мъж му се дощява да се приближи, да й помогне, да я утеши. А това е точният момент тя да постигне своето. Щастливата куноичи обаче си пазя сълзите за истински сериозните случаи. Не си струва да ревете за преса за коса с тефлоново покритие или за зимно палто с кожички с дълъг косъм по ръкавите.

Пазете си гащите
Облеклото на куноичи зависи от случая. За да сте истински щастлива куноичи, освен двата ката безкрайно удобни памучни долни гащи, подредете в гардероба си черни и бели прашки, танги в бордо и дантелени боксерки. Не знаете в кой вид точно бельо нинджа дупето ви ще изглежда по-секси. Знаете? Добре, тогава. Не знаете в който точно момент ще се появи най-чаровната мъжка черна нинджа, която ще поиска да превземе бамбуковите ви  рогозките (за спалнята иде реч). Най-силният коз на щастливата куноичи е секси тяло без никакви дрехи. Щастливата куноичи не оставя следи след себе си. Така че дори да сте имали нинджа флирт само за една вечер – не зарязвайте гащите, нито номера на телефона си на непознати.

Не  завиждайте на други куноичита
Тя може да има по-добри бойни умения или дори по-дълъг екстеншън, по-остър меч от твоя, а и всичките й мушката да цъфтят като луди, но не забравяйте - завистта може не само да ви разконцентрира в битка, но и да погрознеете. А куноичи с гладка кожа и стегнато тяло определено е няколко пъти по-щастлива от тази с побеляла коса и дълбоки бръчки. Особено ако е побеляла от злоба! Не забравяйте, че любовта гледа през телескоп, завистта – през микроскоп.

Намерете си поне една друга истинска куноичи за другарче
Това може да не е тази, с която сте делили ученическата скамейка в училището за нинджи, нито другата, с която сте ходили на лекции в университета за нинджи. По-важното е да можете при проблем да й звъннете в 2 през нощта и тя да не ви посече с острия си меч или с острия си език. Да можете да се забавлявате заедно, но същевременно да не ви е проблем да споделяте тайните си техники за справяне с врага (или с мъжа)