Всеки от нас има различно поведение в социалните мрежи - някои от нас обичат да споделят целия си живот, а други избягват да постват снимки от него. Зодиите имат известно влияние... Вижте как се държат различните зодиакални знаци в социалните мрежи:

Овен

Като най-себелюбивият знак сред всички, овенът често обича да обработва снимките си преди да ги качи в социалните мрежи и най-често обича да маха някой и друг излишен килограм от теглото си. Ако някой негов приятел иска да качи снимка с овена, той задължително първо трябва да я види и одобри. Проверката на това кой ги е тагнал и къде, кой е коментирал под тяхна снимка и т.н. си е направо мания.


Телец

Ако някой обича да си публикува новите луксозни придобивки, то това със сигурност са телците. Материалисти в известен смисъл, те много обичат да се хвалят с подаръците си. Също така обичат да копират от другите, така че ще ги познаете по снимките, които публикуват – видяли сте ги вече поне 100 пъти. Тъй като са доста чувствителни, имат навика да изтриват негативните коментари по свой адрес.


Близнаци

Не е важно дали близнаците са щастливи или тъжни, защото приятелите им в социалните мрежи винаги ги смятат за хора, които си прекарват лудо и незабравимо. Близнаците не обичат да показват, че нещо ги притеснява и ако трябва да докажат обратното, са готови да публикуват много снимки. Понякога изглежда като да живеят във фалшива реалност, представена през призмата на техния фотоапарат. Така че, когато ви изглежда, че някой има забележителен живот от неговия Инстаграм профил, голям е шансът този човек да е зодия близнаци, а още по-големи са шансовете за него нещата да не са толкова безупречни, колкото изглеждат.


Рак

Ракът е способен днес да публикува пост, от който си личат радост и прекрасни чувства,  а утре да обяви нещо, което е тотална противоположност на днешното. Профилите им в социалните мрежи са пълни с противоречия, което е очакван резултат от техните променливи чувства и настроения. Обичат да се спомнят за миналото с умиление, затова й често в профила им може да видите ретро снимки.


Лъв

Лъвовете винаги публикуват снимки с приятели, защото са истински „социални пеперуди”. Винаги можете да разчитате на колаж от снимки от лъва за вашия рожден ден. От друга страна те са самовлюбени, така че не се учудвайте, ако често виждате в профила им селфита. Биха направили всичко, което могат, за да запазят своя добър имидж пред другите.



Дева

Хората, родени в знака дева са известни като перфекционистите на зодиака, така че не е чудно, че са толкова погълнати от социалните мрежи. Те отделяме много време, за да решат какъв текст ще добавят към снимките. За тях настройката на филтрите е задължителна и всяка снимка трябва да изглежда съвършено преди да бъде публикувана.


Очаквайте продължение...