Свети Валентин е зад ъгъла и влюбените двойки усилено резервират маси в хубав ресторант или вече са букнали почивка на романтично място. Когато си част от британското кралско семейство обаче, ангажиментите винаги са на първо място. Ако всички са си задавали въпроса какво, къде и как ще прекарат първия си Ден на влюбените принц Хари и Меган Маркъл като сгодена двойка, то отговорът съвсем не е толкова романтичен, защото пътуванията на кралските особи често са свързани със задължения и романтичните бягства остават настрана.

Снимка: Alexi Lubomirski/Getty Images

От Двореца Кенсингтън обявиха, че двойката ще посети Единбург на 13 февруари, където двамата ще направят обиколка на историческия Единбургски замък, както и ще присъстват на прием, посветен на Шотландската година на младите хора в двореца Холирудхаус.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

След като знаем в коя част на света ще бъде влюбената кралска двойка за Свети Валентин, логично си задаваме и въпроса какви подаръци ще си разменят? В края на миналата година се убедихме, че Хари е непоправим романтик. Само няколко дни преди връзката им да стане официална, той се сдоби с уникално творение на изкуството от лимитирана серия, на което пишеше „Всеки се нуждае от някого, когото да обича“. По информация на списание People, арт паното е било предназначено за „специален човек“. Нямаме никакво съмнение, че този специален човек е била именно звездата от сериала „Костюмари“.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos