Снимка: GettyImages/Guliver PhotosНа Нова година – в татковото имение
На първата Нова година, която Принц Уилям и Катрин Мидълтън ще посрещнат като семейство те ще бъдат сами и ще се любуват един на друг. Двамата ще отброят оставащите минути до 2012 година в Абърдийн, Щотландия, наричан още „Гранитният град”, съобщава Us Weekly. Там те ще се настанят в личното имение на бащата на Уилям – принц Чарлз. Имението Бъркхол се простира  на цели 53 000 акра площ. По-късно към младите ще се присъединят и принц Чарлс и Камила Паркър.


На Нова година – на работа!Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Къде си мислите ще празнува Нов година Лейди Гага? Тя ще бъде с кмета на Ню Йорк Майкъл Блумбърг. Но спокойно – двамата няма да бъдат насаме. Певицата била избрана от кмета на Голямата ябълка за специален гост, който по традиция всяка година отброява последните минутиСнимка: Thinkstock/Guliver Photos от старата и първите от новата година, съобщават от New York Daily news. И така Лейди Гага ще бъде със своите фенове на Таймс Скуеър, а тези, които не са там ще могат да я наблюдават по телевизията.

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosНа Нова година – в топла страна
На топло и слънчево място ще посрещне първите минути на 2012 година израелският топ модел Бар Рафаели. Всички й завиждаме, защото тя е избрала Бразилия за своя новогодишна дестинация, и по-специално в малко градче на име Транкосо, намиращо се в бразилския щат Баия. Малкото топло бразилско градче е било привлекателна новогодишна дестинация и за знаменитости като Матю Макконъхи и Миранда Кер.


На Нова Година – още модели ще бъдат на топло за празниците?Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Още едно малко известно, но много желано от популярните личности място за посрещане на Нова година е Флорианополис, Бразилия. Градчето е тихо и спокойно, но същевременно има достатъчно места и забавления, на които да се насладиш. Там обичат да си почиват някои от Ангелите на Виктория Сикрет. По непотвърденa информацията Алесандра Амброзио ще посреща първите минути на 2012-та там. Пожелаваме й весело и топличко да е.



Снимка: GettyImages/Guliver PhotosНа Нова година с ново гадже?
Не знаем къде красивата изпълнителка Черил Коул ще празнува, но предполагаме с кого – със спрягания напоследък за нейно гадже певец Тайо Круз, и с още няколко близки приятели. Нека им е топличко и задушевно!


На Коледа разделени, но на Нова година заедноСнимка: GettyImages/Guliver Photos
Главните актьори в касовата поредица „Здрач” Робърт Патисън и Кристен Стюарт празнували Коледа отделно един от друг. Затова пък романтичната двойка планува да посрещне Нова година с романтична вечеря в елитен хотел в Лос Анджелис. Вечерята ще включва изискано петстепенно меню. Ами, да им е сладко и весело и на тях!


А вие как ще посрещнете Нова година?