От 10-ти декември в Mall of Sofia започна вълнуващо пътуване с много настроение. До 25-ти декември четири коледни гари „посрещат” своите посетители с повече от 10 000 подаръка, весели пожелания и приятни емоции.


Диспечерите на Mall of Sofia се превърнаха в пратеници на безброй изненади, подготвени с много любов за вас. Посетителите имат възможност да изтеглят своя късмет и да спечелят коледен маникюр, декоративна елхичка, шишенце с късмет, вино за ценители и куп други изненади, предоставени от магазините и заведенията в Mall of Sofia.

Коледа вече „пристигна” на гара DJ Station, където зазвучаха музикални поздрави от предварително селектиран коледен плейлист, който провокира усмивки и танцувално настроение у всеки посетител. Коледен дух и много веселие са изпълнили всяко едно кътче на Mall of Sofia.

Sweet Station е гарата, на която се усеща аромата на току-що изпечени сладости - коледни меденки с тематична картичка с пожелание, написана на момента и по ваше желание.

Вълнуващото пътуване на децата преминава през гара Kids Station, където имат възможност да сътворят своята коледна картичка с помощта на аниматори. Започна и конкурса за най-добри коледни картички, грижовно направени от най-малките посетители на Mall of Sofia.

Най-добрите 20 картички ще бъдат окачени на дървото на желанията, а техните малки автори ще получат за награда подарък (играчка). На гара Gift Station безплатно опаковате подаръците си при покупки за над 100 лв. Mall of Sofia е мястото, което провокира коледни емоции и създава незабравими спомени. Започнете своето експресно пътуване към мола!