.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Изненадайте истински половинката си за Свети Валентин с тези сладки сърца

Евгений Милов | преди 22 седмици
сладки сърца
Снимка: AI Weirdness
Ще си паднете по тези послания, генерирани от изкуствен интелект

Ако сте от онези, на които започва да им призлява покрай цялата мелодрама около Свети Валентин, сигурно ще ви бъде забавно да научите за забавния проект на Джанел Шае.

В блога си AI Weirdness тя споделя невероятните резултати, които постига с изкуствена невронна мрежа при създаването на романтични послания върху сладки сърца за Деня на влюбените.

сладки сърца
Снимка: iStock

Сладкарските компании във Великобритания и САЩ пускат нови сладки сърца всяка година за Свети Валентин. Но ако ви е омръзнало е от клишета като "LOVE YOU", "CALL ME" или "BE MINE", може бие време да пробвате нещо по-различно с "YOU A LOVE", "TIME HUG" или "ME MY <3".

Джанел решава да предвиди бъдещето, като пусне изкушения, генерирани от изкуствен интелект. Близо ли е до истината? 2019-а ще покаже.

сладки сърца
Снимка: AI Weirdness
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?