.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Историята на Дженел Елиана Лонг е предупреждение за опасността от известността в социалните мрежи

Евгений Милов | преди 1 седмица
YouTube/Jennelle Eliana
Снимка: YouTube/Jennelle Eliana
Тя привлича 1,5 млн. абонати в YouTube само за месец. Но тогава непознат се появява пред дома на родителите й с молба да я види...

Известността има своите предимства, но също и недостатъци. Един от минусите на бързата славата в социални мрежи е нуждата от повишена лична сигурност. А YouTube сензацията Дженел Елиана Лонг лично е изпитала това на гърба си.

Лонг успява да привлече 1,5 млн. абонати в YouTube канала си само месец след публикуване на първото си видео. Но светкавичното нарастване на популярността й води до нейното лесно разпознаване - както и на синия ван GMC Vandura Explorer Limited, в който живее и се придвижва.

YouTube/Jennelle Eliana
Снимка: YouTube/Jennelle Eliana

Лонг споделя пред "Business Insider", че докато наскоро е била на гости при семейството си, непознат се промъкнал пред дома на родителите си и е питал за нея с молба да я види.

Веган инфлуенсърка с 3 млн. последователи в социалните мрежи беше хваната да яде рибаРибното фиаско на Йована Мендоса Айрес може да послужи за урок на всеки, решил да изкарва пари на гърба на останалите в Инстаграм

"Точно преди това да се случи, моят баща ми изнасяше лекции как не трябва да карам вана си повече, защото хората ще ме разпознаят", казва 20-годишната YouTube звезда, стартирала канала, за да споделя номадските си приключения из Калифорния.

Лонг обаче не е единствената популярна личност, който се тревожи за личната си безопасност. Много други - като Джими С. Доналдсън, който под псевдонима "MrBeast" има 22 млн. абонати в YouTube, както и популярните близнаци Итън и Грейсън Долан, които имат като "Dolan Twins" 10 млн. абонати в YouTube, също споделят за проблемите с личната сигурност.

Инфлуенсърка плаче пред перспективата да работи, след като профилът й в Инстаграм е изтрит"Аз съм нищо без моите последователи"

През юли Итън Долан пише в Туитър: "Мразя да го казвам отново, но не идвайте в къщата ни, или ще извикаме ченгетата. В ничий дом не трябва да нахлува." Същевременно Доналдсън пише: "Това започва да се превръща в голям проблем и за мен. Зловещо е като ад."

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?