.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Яна Маринова и Деси Бакърджиева - роднини и извън екрана

LadyZone.bg | преди 6 години
яна маринова
В театъра двете красавици отново имат семейна връзка, но този път става въпрос за три сестри

Професията постоянно събира чаровните актриси Деси Бакърджиева и Яна Маринова. Напоследък те споделят снимачната площадка, театралната сцена и дори личния си живот, защото освен колежки, са и добри приятелки. ОК! събра и запечата тяхното приятелство в ексклузивна фотосесия. Пред изданието двете разказват за отношенията си на сцена и в живота.

С Деси първо ни свързва много здравословна конкуренция. Станахме приятелки по време на работа, а това е много трудно. Това, че оставаме заедно, значи, че една на друга постоянно си даваме“, казва Яна.

Актрисата, преминала в отбора на брюнетките, разказва пламенно и за новата си роля в сериала „Фамилията“: „Там съм себе си. Харесвам се много“. Партньорка на екрана отново й е Деси Бакърджиева, с която пак са на срещуположни полюси.

десислава бакърджиеваЗа сметка на това обаче, двете красавици се събират и на театралната сцена в постановката „Престъпления на сърцето“. В театъра Яна и Деси отново имат семейна връзка, но този път става въпрос за три сестри (Елен Колева е в ролята на третата сестра). „В дните, когато нямаме репетиции, не мога да не се обадя да я чуя. Животът не спира да ни събира и това е хубаво“, казва с усмивка Деси ексклузивно в новия брой на ОК!.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?