Професията постоянно събира чаровните актриси Деси Бакърджиева и Яна Маринова. Напоследък те споделят снимачната площадка, театралната сцена и дори личния си живот, защото освен колежки, са и добри приятелки. ОК! събра и запечата тяхното приятелство в ексклузивна фотосесия. Пред изданието двете разказват за отношенията си на сцена и в живота.

С Деси първо ни свързва много здравословна конкуренция. Станахме приятелки по време на работа, а това е много трудно. Това, че оставаме заедно, значи, че една на друга постоянно си даваме“, казва Яна.

Актрисата, преминала в отбора на брюнетките, разказва пламенно и за новата си роля в сериала „Фамилията“: „Там съм себе си. Харесвам се много“. Партньорка на екрана отново й е Деси Бакърджиева, с която пак са на срещуположни полюси.



За сметка на това обаче, двете красавици се събират и на театралната сцена в постановката „Престъпления на сърцето“. В театъра Яна и Деси отново имат семейна връзка, но този път става въпрос за три сестри (Елен Колева е в ролята на третата сестра). „В дните, когато нямаме репетиции, не мога да не се обадя да я чуя. Животът не спира да ни събира и това е хубаво“, казва с усмивка Деси ексклузивно в новия брой на ОК!.