Никой не е застрахован от това да се пристрасти към кофеина, цигарите или пък…пиърсингите. Както и простосмъртните, така и известните личности си имат своите пороци. Някои от тях се опитват да ги изкоренят, а други просто харесват „хобито” си. Ето коя звезда с какво злоупотребява най-често:

Чарли Шийн е зависим от наркотиците. Съвсем наскоро той беше „уволнен” от сериала, който го направи истински известен – „Двама мъже и половина”, точно заради непристойно поведение и злоупотреба с наркотици.

Лейди Гага си пада по уискито и пушенето на трева. В скорошно интервю тя самата призна за влечението си към тревата и уискито.

Линдзи Лоън не пада по-долу. Актрисата е всеизвестна с употребата на промишлени количества алкохол, както и на наркотици. Осъждана е заради каране в нетрезво състояние, както и за причиняване на катастрофа.

Сестрите Кардашиан пък не могат да спрат да употребяват хапчета за отслабване. Питаме се защо, след като и двете изглеждат перфектно?

Пиърсингите са истинската страст на Кристина Агилера. Говори се, че певицата има всевъзможни перфорации по тялото, включващи пиърсинг на езика, зърната на гърдите, клитора, носа. Някои от тях се виждат, но за другите си знае само тя.

Кърсти Али, звездата от филма „Фантазиите на Вероника” е пристрастена към диетите. Тя постоянно подлага тялото си на някакъв вид хранителен режим и винаги достига до едно: йо-йо ефекта.

Много хора отричат сциентологията и я категоризират, като шарлатантство, но Том Круз е нейн върл поддръжник. Той е изцяло обзет от философските идеи и вярвания залегнали в нея.

Катрин Хейгъл от „Анатомията на Грей” пък е върла пушачка от 22-годишна.

А виждали ли сте някога Бритни Спиърс на снимка без любимото си кафе? И ние не сме. Певицата е пристрастена към кафето и напитките, съдържащи кофеин.

А вие какви лоши навици имате?