Днес, 10 декември 2010 г., в „Денят е прекрасен” чаровната Радост Драганова донесе късмет на третата дама, която спечели в играта на LadyZone.bg “Повече от чанта”. Името на късметлийката е Яна Любенова Рускова от град София. Тя ще се радва на своята нова червена Furla. Освен това водещата на „Модерно” показа марковите аксесоари, които ще бъдат спечелени чрез жребии на 17 декември от дамите, взели участие в играта, но нямали шанса да спечелят една от четирите големи награди.

Не забравяйте, че играта продължава още една седмица! От днес, 10 декември, имате възможността да продължите да качвате снимки на своите любими чанти в LadyZone.bg. Участвалите през третата седмица на играта фотографии отново се архивират, като гласуването за тях се преустановява. Дамите, които имат желание да се включат, могат да да изпращат и снимки на чанти, които вече са участвали през изминалите седмици на играта, но не са имали късмет да съберат най-много гласове.

Финалът на „Повече от чанта” ще е на 17 декември, когато зрителите на bTV ще разберат името на последната победителка, както и на щастливките, спечелили допълнителните луксозни награди.