Днес, 26 ноември 2010 г.,  в предаването „Денят е прекрасен” по bTV една от най-красивите и обичани български актриси Елена Петрова, която също така е и глас на LadyZone.bg, съобщи името на първата дама-късметлийка в съвместната игра на женския портал и предаването. Актрисата беше изключително щастлива от факта, че именно тя донесе късмет на своята съименичка Елена Петрова Полежанова от град София, която стана първата притежателка на маркова чанта.

В продължение на една седмица хиляди дами взеха участие в „Повече от чанта”, изпращаха снимки на любимите си аксесоари, гласуваха и коментираха. Всички, които нямаха късмета на Елена, от днес могат да се включат във втория кръг на играта. Чантите, участвали през първата седмица, се архивират, като гласуването за тях се преустановява. Така дамите, които ще се включат в играта от днес до 3 декември, ще имат равен шанс да спечелят своята Furla. Можете да изпращате и снимки на чанти, които вече са участвали през първата седмица, но не са имали късмет да съберат най-много гласове. Следващият петък,  отново в предаването „Денят е прекрасен”,  ще се анонсира името на втората печеливша.

За дамите, избрани чрез жребии, които нямат шанса да спечелят една от четирите маркови чанти, на 17 декември LadyZone.bg ще раздаде и специални изненади. Какви са те и кои са щастливките, които ще им се радват, ще разберете в края на последната седмица от играта „Повече от чанта”.