.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Художник рисува живота с приятелката си в продължение на 5 години

Даяна Петкова | преди 2 години
Instagram/Kellie and Pete
Снимка: Instagram/Kellie and Pete
Всеки божи ден

Запознайте се с британския дизайнер Пийт Дъфийлд, който рисува съвместния живот с приятелката си Кели, откакто започват да излизат преди пет години.

Неговите скици и илюстрации представят ежедневните моменти от връзката им - когато я подкрепя в трудностите, комичните ситуации в спалнята, докато лежат пред телевизора и гледат любимия сериал и други екзистенциални моменти от съвместния им живот.

Двойката вече има дете – Попи, като илюстрациите сега вече пресъздават всеки ключов момент от времето, когато са решили да имат дете и трудносттите при бременността, до днес - когато момиченцето вече е пораснало. Първоначално художникът рисува илюстрациите само за приятелката си, но от миналата година решава да започне да ги споделя в Инстаграм. 

"Все още рисувам за Кели, а сега и за Попи, за да може да се връща към тези моменти, когато остарее", споделя Пийт. Разгледайте едни от най-интересните скици по-долу:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?