.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Христо Стоичков и съпругата му на лов за антилопи

| преди 3 години
Христо Стоичков
И все пак – дали ловът не е скъпо хоби, и то не само чисто финансово?

Ловът на диви животни е хоби за екстремни личности. Българските звезди като че ли повече се занимават с лов на нови гаджета, отколкото на лисици. Когато все пак практикуват това свое хоби, предпочитат по-далечни дестинации, зад граница.

Христо Стоичков и съпругата му Мариана посещават резервата за диви животни в ЮАР „Мебенка”, който е собственост на испанска компания. Той се обитава от диви животни, а туристите не само могат да се разходят, но дори сами да си отстрелят плячка. Може би именно испанските собственици са една от причините семейство Стоичкови да избират тази дестинация за своята почивка. Футболистът дълго време живя и работи в Испания.

На снимките, качени на сайта inafrika.org, Стоичков и съпругата му позират с отстреляни жираф, воден козел, антилопа гну и зебра. Тези видове се водят със стабилна популяция.

Стоичков е запален и по риболова. Присъствал е и на лов на крокодили.

риболов

Друг, силно запален по лова, е актьорът Иван Ласкин. Селфитата му обаче са по-често с риба или ловджийски дрехи, отколкото с отстрелян улов.

Иван Ласкин
Снимка: facebook.com/ivan.laskin

И все пак – дали ловът не е скъпо хоби, и то не само чисто финансово?

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?