Хю Грант сподели, че дъщеричката му Табита е променила изцяло живота му, независимо че вече не е с майка й - Тинглан Хонг.

Един от най-харесваните британци и звезда от "Дневниците на Бриджит Джоунс", Хю съветва всички да създават по-големи семейства.

В телевизионно шоу актьорът сподели: "Всички, които ми казваха, че промяната ще е голяма, бяха прави. Сега, когато имам дете всичко е различно. Препоръчвам на всички да опитат. Появата на дъщеря ми беше изненадваща... всъщност името Табита е китайско, защото майка й е от там и означава "щастлива изненада". - цитират го от femalefirst.co.uk.

И допълва: "Чувал съм хората да споделят "не казвай на никого, но периода с отглеждането на дете, докато е бебе, не е толкова вълнуващо.". Но аз наистина бях развълнуван. Мислех си, че мога да изиграя ентусиазъм, но всъщност се изискваше много малко блъфиране от моя страна. Ужасно харесвам дъщеря си. Дали тя промени живота ми? Не съм сигурен. Още не. Не тотално. Но съм много щастлив, че я имам, наистина съм."

Е, и ако това не е татко за пример.