.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Хелена Бонъм Картър поискала разрешение от отвъдното, за да играе сестрата на Елизабет II

LadyZone.bg | преди 1 седмица
Принцеса Маргарет
Снимка: Facebook/Getty Images

Актриса иска разрешение от духа на мъртва принцеса, за да изпълни нейната роля в сериал. Звучи като филм на Тим Бъртън, още повече, че в ролята на актрисата е Хелена Бонъм Картър - бивша съпруга мрачния режисьор и звезда в голяма част от филмите му. Това обаче не е сюжет за някоя от призрачните му истории, а нещо, което реално се случило на британската актриса.

Хелена Бонъм Картър има правило никога да не играе реална личност, без да поиска благословията ѝ преди това. Но как може да поискаш разрешение да играеш някого, ако той вече е мъртъв? Чрез медиум, разбира се.

Принцеса Маргарет
Снимка: Getty Images

За ролята си на принцеса Маргарет, сестрата на кралица Елизабет II, Хелена се е свързала с духа на жената, която почина през 2002 г. И не само, че дал позволението си, но призракът също така е споделил и вътрешна информация, която продуцентите са запазили в тайна от Бонъм Картър - че са се колебаели между нея и друга актриса.

"Попитах я дали може да играя нейната роля в сериала и тя ми каза "Да, ти си по-добра от другата актриса, която обмислят", сподели Хелена Бонъм Картър пред "The Guardian". Явно са се колебаели между мен и някоя друга, но не искат да ми кажат коя е тя."

Според Хелена Бонъм Картър подобно изказване е напълно в стила на мъртвата принцеса: "Това е класическа Маргарет. Беше много добра да прави такива комплименти, които също така те обиждат."

Актрисата се е срещала лично с кралската особа преди години, когато е била в началото на актьорската си кариера, но вече е имала няколко роли. Тогава Маргарет, приятелка на бащата на Хелена, ѝ казала, че "напоследък" е по-добра актриса.

Принцеса Маргарет
Хелена Бонъм Картър като принцеса Маргарет Снимка: Getty Images

Следващият месец излиза третия сезон на сериала "Короната", който разказва за живота на Елизабет II - най-дълго управлявалият монарх на Великобритания. В първите два сезона ролята на Маргарет се изпълняваше от Ванеса Кърби, която се надяваше да продължи и в третия и четвъртия, но създателите на сериала предпочетоха да вземат нова актриса, вместо да състаряват младата жена.

13 големи филмови звезди на малкия екран – новата тенденция в сериалитеТелевизионните сериали никога не са били толкова популярни, колкото са днес и това все по-често привлича големите имена в киното
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?