.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Happy азбука на щастието – Оптимизъм за напреднали

LadyZone.bg | преди 4 години
Оптимизъм
Всички стигаме до ситуацията, в която знаем, че трябва да вземем решение

Посоката трябва да бъде определена, зарът трябва да бъде хвърлен, късметът трябва да поеме по своя неочакван път, емоцията трябва да бъде изживяна. Но в такъв миг сме разтрисани от съмнение - човешко е. Няма нищо по-брутално от неочакваното зад онзи ъгъл.

След като решиш да завиеш нанякъде, те дебне смразяващата реалност на “после”-то. Нещата никога няма да са същите след онзи миг, в който решаваш.

Ако се съмняваш, погледни позитивно напред и нагоре. Помисли си за чашата като оптимист (че е наполовина пълна), а не като песимист (че е наполовина празна). Сети се за старата поговорка, че който го е страх от мечки, не ходи в гората. И не на последно място - съдбата обича смелите.

Защото дори да се изправиш пред вятъра, обрулен в непредвидената буря на обстоятелствата, истинският чар на твоята позитивна енергия е увереността, заради която си я овладяла. Твоят оптимизъм е алтернативата на страха. Това е другата страна на природно нерешителната ти човешка природа.

А зад ъгъла може би те чака нов площад, с нови възможности и нови решения. И това също е човешко, в крайна сметка.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?